powergel nagels zetten

Powergel is een kant en klaar product dat geschikt is voor ieder type nagel. Powergel wordt het zelfde opgebouwd als acryl. Na het aanbrengen van de powergel hard deze uit in de UV/ Led lamp en daarna is uw powergel nagel af

gelnagels zetten

Gel is een kant en klaar product. De gel wordt op de nagel aangebracht en is een lange tijd te modelleren. Dit komt omdat er voor de uitharding een UV-lamp nodig. Pas als u met uw handen in de UV-lamp gaat, hardt het product uit.

Pedicure

Heeft u last van eelt of een ingegroeide nagel? Vraag dan een pedicurebehandeling aan bij Tamara’s Nails en Pedicure. Een betaalbare pedicure behandeling ondergaan in Harmelen dat doet u bij Tamara’s Nails & Pedicure! Plan online uw pedicure afspraak in!

Nagels laten opvullen

Uw gel of acrylgel nagels laten op vullen? Dat is meestal tussen 3 en 4 weken noodzakelijk. Plan eenvoudig uw afspraak in via onze online kalender en laat uw nagels opvullen zodra het nodig is!

Gel polish

Gelpolish is voor vrouwen die geen kunstnagels willen, maar wel perfect gelakte nagels. Gelpolish is meteen droog en gaat tot 2 à 3 weken mee. Als u terugkomt voor een nieuwe behandeling, wordt de oude kleur verwijderd en kunt u weer kiezen voor een nieuwe kleur.

kunstnagels verwijderen

Is er een nagel afgebroken, of wilt u simpelweg gewoon uw kunstnagels laten verwijderen? Laat uw kunstnagels verwijderen bij de Allround nagelstylist in Harmelen! Tamara’s Nails, uw allround nagelstylist!